ГоловнаСуспільствоПодії

У Полтавській області відбили голову пам'ятнику Леніну, ще один облили фарбою

Лише за останній місяць в Україні пошкодили 4 аналогічні пам'ятники

У Полтавській області за минулу добу невідомі пошкодили два пам'ятники Володимиру Леніну - одному відбили голову і частину бюста, а другий облили фарбою.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Полтавській обл.

На постаменті пам'ятника Леніну в м.Лохвиця невідомі зробили напис червоною фарбою.

"Пам'ятник заввишки 3 метри знаходиться на балансі Лохвицької міської ради", - йдеться в повідомленні.

Ще одне пошкодження пам'ятника Леніну зафіксували в селі Сенчі, Лохвицького району, де невідомі повалили верхню частину бюста і голову.

"Пам'ятник заввишки 2,5 м, встановлено на постаменті заввишки 2,5 м, виконано із чотирьох залізобетонних частин, пустотілих всередині. Пам'ятник знаходиться на балансі Сенчанської сільської ради", - зазначили в прес-службі.

Міліція зафіксувала правопорушення і розпочала слідство, в рамках відкритих кримінальних проваджень за фактом хуліганства.

Нагадаємо, в Україні останнім часом пошкодили кілька пам'ятників Леніну в різних регіонах, зокрема у Полтавській області. Таким чином, у місті Гребінка в одному з міських парків пам'ятник Леніну зітнули голову.

В Одесі невідомі розмалювали образливими написами пам'ятник Леніну, встановлений в парку Ленінського комсомолу. Крім того, в ніч з 6 на 7 лютого невідомі знесли пам'ятник Леніну в місті Шепетівка Хмельницької області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram