ГоловнаСуспільствоПодії

МВС заперечує участь загиблого в Запоріжжі в Автомайдані

Розслідується версія про самогубство

МВС заперечує участь загиблого в Запоріжжі в Автомайдані

Запорізька міліція не знайшла підтвердження інформації про те, що тіло, знайдене у спаленому авто, належить Сергію Синенку і що останній був учасником місцевого Автомайдану.

Про це повідомляє прес-служба обласної міліції.

13 лютого на дорозі між селами Червоний Яр і Івангород згорів автомобіль "Тойота королла". У салоні виявили обгоріле тіло чоловіка. Місцеві ЗМІ написали, що цей чоловік - активіст Автомайдану Сергій Синенко, а автомобіль нібито вибухнув після пострілу в бензобак.

"Деякі інтернет-ресурси поспішили зазначити, що в обгорілому автомобілі виявлено труп Синенка С.П. Наразі особу загиблого достовірно не встановлено - експертиза триває. За однією з версій слідства загиблим є власник авто Синенко С.П. Під час вивчення слідчими його особистості дружина потерпілого зазначила, що ніяких подробиць щодо участі чоловіка у протестних рухах їй не відомо, підтверджень цієї інформації з інших джерел вона не отримувала. Під час перевірки всіх доступних матеріалів ця інформація об'єктивного підтвердження не знайшла", - сказано в повідомленні міліції.

Слідство, як повідомляє міліція, встановило, що напередодні рідним стало відомо про те, що у Синенка заборгованості за кредитними зобов'язаннями перед кількома банками, внаслідок чого той перебував у пригніченому стані і висловлював намір самогубства. Ця версія зараз перевіряється слідством.

"Під час огляду на місці події, окрім термічних, інших пошкоджень автомобіля не виявлено", - підсумовує міліція.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram