ГоловнаСуспільствоПодії

МВС повідомляє про другого постраждалого від вибуху в Будинку профспілок

Неповнолітній активіст отримав термічний опік очей

МВС повідомляє про другого постраждалого від вибуху в Будинку профспілок

МВС повідомляє, що в лікарню доправили ще одного постраждалого, який, імовірно, отримав тілесні ушкодження внаслідок вибуху в Будинку профспілок.

Про це повідомляє прес-служба міністерства.

"Потерпілому медики діагностували термічний опік очей ІІІ ступеня. За попередньою інформацією, постраждалим є 15-річний житель Львівщини", - сказано в повідомленні.

У яку саме лікарню доправили хлопця, не повідомляють.

Міліція скаржиться, що слідчо-оперативну групу не пускають на місце події.

"Народний депутат України Володимир Ар'єв, який назвався комендантом, повідомив, що учасники протестних акцій вирішили не пускати правоохоронців у Будинок профспілок. Відомості про цей факт внесено до протоколу. Таким чином, наразі немає можливості об'єктивно розібратися в цій справі", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, міліція повідомила про тяжке поранення чоловіка, який відкрив коробку в Будинку профспілок, після чого пролунав вибух. Зараз, за даними міліції, потерпілий непритомний, він у лікарні. Чоловікові діагностували пошкодження очей, у нього також відірвана кисть руки. При цьому МВС, посилаючись на слова лікаря, повідомляє, що потерпілий відкрив коробку на п'ятому поверсі Будинку профспілок, де базується "Правий сектор".

У Штабі Майдану говорять, що вибух у Будинку профспілок, унаслідок якого отримав поранення активіст, стався після того, як близько 9:00 четверга невідомі пронесли в будівлю вибухівку в пакеті з написом "Ліки".

До лікарні, де перебуває активіст із відірваною кистю, прибула міліція. Туди підтягуються й протестувальники проти влади, щоб не дати його забрати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram