ГоловнаСуспільствоЖиття

Андрій Дзіндзя: Усіх причетних до незаконних арештів активістів покарають

Активіст "Дорожнього контролю" заявив, що має відео, на якому зафіксовано, що насправді відбувалося на Банковій 1 грудня

Андрій Дзіндзя: Усіх причетних до незаконних арештів активістів покарають
Фото: Макс Левин

Андрій Дзіндзя, звільнений у залі Шевченківського суду, де ухвалили рішення закрити кримінальне провадження проти нього, заявив, що він "дуже злий" і боротиметься проти тих, хто затримував активістів Євромайдану.

Про це повідомляє кореспондент

LB.ua.

"Усіх, хто причетний до незаконних затримань і судів над активістами Євромайдану, покарають", - заявив Дзіндзя.

Активіст також розповів, що має відео, на якому зафіксовано події на Банковій 1 грудня. Дзіндзя вважає, що саме наявність у нього цього відео є причиною того, що на активістів "Дорожнього контролю" тиснуть. Активіст планує оприлюднити відеозапис найближчим часом.

Нагадаємо, сьогодні Шевченківський райсуд Києва постановив звільнити з-під варти активіста "Дорожнього контролю" Андрія Дзіндзю, відповідно до закону про декриміналізацію учасників акцій протесту з 21 листопада по 26 грудня. 6 грудня Дзіндзю заарештували за рішенням цього ж суду на два місяці (було ухвалено відповідне рішення про запобіжний захід).

Раніше з-під варти звільнили активістів Ярослава Притуленка і Володимира Кадуру, також затриманих за події на Банковій 1 грудня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram