ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві біля Південного мосту сталася подвійна ДТП

Автомобілі сильно пошкоджено.

Фото: Віталій Мірошниченко

У середу ввечері в Києві, при під'їзді до Південного мосту, відбулася подвійна ДТП. Спочатку Jeep на повному ходу врізався у фуру, що стояла, а через декілька хвилин у сусідній смузі Chery Amulet протаранив Land Rover Discovery.

Як розповів водій вантажівки DAF, що стояла обабіч, він зупинився в правій смузі, щоби звірити за картою свій маршрут. У цей час ліворуч рухався Jeep Patriot. За словами водія "американця", раптово в лівий задній кут його автомобіля вдарила вантажівка, що рухалася зліва і, не зупиняючись, поїхала далі. Від удару Jeep втратив керування і врізався в напівпричіп DAF, що стояв у правій смузі. Від важких травм людей, які перебували в салоні, вберегли подушки безпеки. Однак дівчині все ж медична допомога знадобилася, її незабаром госпіталізували.

Не встигла від'їхати "швидка", як у сусідній смузі автомобіль Chery на повній швидкості врізався в Land Rover, що рухався попереду в тій самій смузі. На щастя, незважаючи на серйозні пошкодження автомобілів, люди не постраждали. Однак через заблоковані дві смуги дороги сильно ускладнився рух на під'їздах до Південного шляхопроводу. Всі обставини цих ДТП з'ясовують співробітники ДАІ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram