ГоловнаСуспільствоЖиття

З України видворили грузинського кримінального авторитета

"Резо" координував дії кількох злочинних угруповань.

З України видворили грузинського кримінального авторитета
Фото: ru-newz.ru

Головне управління боротьби з організованою злочинністю видворило з України відомого грузинського кримінального авторитета, "злодія в законі", відомого у кримінальних колах як "Резо".

Про це повідомили в прес-службі ГУБОЗ МВС України.

Встановлено, що кримінальний авторитет на підставі фіктивних документів отримав громадянство України і довго нелегально мешкав на території Києва.

Бориспільський міськрайсуд засудив уродженця Грузії до шести років позбавлення волі за скоєння особливо тяжкого злочину відповідно до ч. 4 ст. 187 (розбій, спрямований на заволодіння майном у великих або особливо великих великих розмірах, або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

З місця відбування покарання мав значний вплив на криміногенну ситуацію за стінами колонії, зокрема, координував дії кількох злочинних угруповань, які грабували квартири й автотранспорт.

Унаслідок перевірки, за ініціативою ГУБОЗ, громадянство "Резо" скасовано, а злодія видворено за межі України.

Нагадаємо, в серпні співробітники міліції затримали раніше неодноразово судимого жителя Запоріжжя, відомого в кримінальних колах під прізвиськом "Григора", за стрілянину в громадському місці.

26 червня Україна видворила затриманого в Криму кримінального авторитета з російським громадянством Едуарда Асатряна, більш

відомого як "Осетрина-старший".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram