ГоловнаСуспільствоПодії

Група "Тартак" безкоштовно виступить у Києві

Група "Тартак" безкоштовно виступить у Києві
Фото: comments.ua

Завтра, 6 вересня, в Києві біля парку Нивки відбудеться благодійний оупен-ЕІР концерт гурту "Тартак" і команди брейк-дансерів High Tech Crew.

Про це в ексклюзивному коментарі LB.ua розповіла одна з організаторів акції Тетяна Солодка, представник благодійної ініціативи "Крок назустріч".

Вона повідомила, що гості заходу зможуть не лише послухати виступ популярного українського колективу, але й взяти участь у танцювальному майстер-класі, де всіх охочих навчатимуть танцювати брейк-данс.

Невдовзі ми плануємо почати реконструкцію одного з найбільших парків столиці - парку "Нивки". Уже є орієнтовний проект, хороші архітектурні пропозиції. Необхідно також завершити другу чергу реконструкції парку "Кіото" та розпочати реконструкцію Наводницького парку.

— перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак

"На території ми встановимо велику фальш-стіну, на якій графітчики під час акції показуватимуть свою майстерність", - розповіла Тетяна Солодка. За її словами, після завершення акції графіті-картину не прибиратимуть , вона залишиться на Щербакова, 2, біля парку "Нивки".

Нагадаємо, раніше перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак заявляв, що парк "Нивки" перебуває в жалюгідному стані і вимагає серйозної реконструкції.

Однак організатори акції "Крок назустріч" повідомили, що в них не було можливості провести змагання графітників у парку "Нивки", і прикрасити малюнками якусь стіну там. За словами Тетяни Солодкої, від цієї ідеї відмовилися, оскільки для її реалізації потрібно було б зібрати велику кількість дозвільних документів.

Організатори розповіли, що й надалі проводитимуть благодійні концерти, кошти від яких спрямовуватимуть на здійснення складних операцій і закупівлю потрібних медикаментів у дитячих медичних закладах.

Концерт відбудеться:

6 вересня о 18:00.

Адреса: Київ, вул. Щербакова, 2.

Вхід вільний.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram