ГоловнаСуспільствоЖиття

На Львівщині встановили рекорд України з виконання гімну

В акції взяли участь близько 3 тис. осіб.

На Львівщині встановили рекорд України з виконання гімну
Фото: gazeta.ua

У місті Золочів Львівської області сьогодні встановили рекорд України в номінації "Масові заходи" - виконання Державного гімну.

Про це повідомляє "Золочів.net".

Згідно з інформацією, жителі міста, які вирішили взяти участь у встановленні рекорду, вишикувалися на площі під час підняття Державного прапора України, після чого пролунав Державний гімн у виконанні людей, одягнених у вишиванки. Наприкінці виконання третього куплета гімну учасники підняли над головами аркуші жовтого та синьою паперу, тим самим створивши символ України - Державний прапор.

Офіційний представник "Книги рекордів України" Роман Фернезі оголосив про встановлення рекорду: "У місті Золочеві Львівської області було встановлено рекорд України в номінації "Масові заходи" на наймасовіше виконання Гімну України (три куплети) людьми, одягненими у вишиванки і з синьо-жовтою атрибутикою. Кількість учасників рекорду 2 тис. 880 осіб".

Голові Золочівської РДА Ярославу Окрепкому представник "Книги рекордів України" вручив диплом як підтвердження факту реєстрації рекорду. Учасникам, які встановили рекорд, вручено грамоти.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram