ГоловнаСуспільствоПодії

МНС попередило про нові надзвичайні ситуації на Кубані

Можливе нове підтоплення територій.

МНС попередило про нові надзвичайні ситуації на Кубані
Фото: www.inzider.ru

Головне управління МНС РФ у Краснодарському краї в неділю оголосило чергове екстрене попередження через очікувані в регіоні зливи і шквальний вітер.

Про це повідомила співробітниця прес-служби відомства Дар'я Сорока.

"Надійшло нове екстрене попередження. У найближчі годину-три синоптики очікують зливи з градом, грозою і шквальним вітром до 17-22 метрів на секунду в південно-східній частині краю", - сказала Сорока.

Така погода збережеться і в ніч на понеділок. Кримського району в переліку місць, де ймовірна стихія, немає. Зокрема, зливи прогнозують в Апшеронському, Білоріченському, Курганинському, Лубенському, Мостовському, Новокубанському, Відрадненському, Туапсинському, Успенському та Усть-Лубенському районах, а також у містах Армавір і Гарячий Ключ.

Можливе нове підтоплення територій, попереджає МНС.

Нагадаємо, внаслідок повені у ніч проти 7 липня затоплено більш ніж 5 тисяч житлових будинків у трьох містах (Геленджик, Кримськ, Новоросійськ) і низці селищ Краснодарського краю. Жертвами стихії стали більш ніж 150 осіб. По медичну допомогу звернулися 320 осіб, було госпіталізовано 104. МНС повідомляє про 12 тисяч 71 постраждалого. Перед початком руйнівної повені МНС також поширювало екстрене попередження про підйом рівня річок і зливи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram