ГоловнаСуспільствоПодії

Винуватець НП у дніпропетровському трамваї просить його пробачити

Мисливець розповів на прес-конференції подробиці інциденту.

Винуватець НП у дніпропетровському трамваї просить його пробачити
Вадим Аранжий
Фото: odnoklassniki.ru

Вадим Аранжій, який став винуватцем інциденту в дніпропетровському трамваї, попросив пробачення у постраждалих та у всіх жителів Дніпропетровська.

"Живу я в Запорізькій області. Я мисливець. Вирішив купити порох і капсулу в магазині. Коли їхав назад трамваєм, у мене обірвалися ручки пакета, в якому були 2 банки пороху та капсули", - розповів він журналістам на прес-конференції в Головному управлінні МВС України в Дніпропетровській області в понеділок.

За його словами, внаслідок падіння порох спалахнув і відразу згас. Аранжій пояснив, що їхав у трамваї стоячи, тримаючись однією рукою за поручень і не зумів утримати падаючий пакет.

"Так склалися обставини. Я не спеціально це зробив. Я прошу пробачення в усіх, хто постраждав, і у всіх жителів Дніпропетровська за подію в трамваї", - сказав Аранжій.

Як повідомляли, в понеділок у Дніпропетровську о 13.45 у вагоні трамвая № 1 стався інцидент: громадянин України 1978 року народження, житель Токмака Запорізької області, що перевозив придбані того дня в спеціалізованому магазині дві банки з мисливським порохом і капсули для мисливських патронів, упустив пакет із вогненебезпечними предметами, внаслідок чого сталося займання. Внаслідок інциденту 9 осіб отримали легкі опіки, їх відразу госпіталізували щонайменше на добу.

Бабушкинський райвідділ міліції Дніпропетровська порушив кримінальну справу за ч. 1 ст. 267 Кримінального кодексу України (порушення правил перевезення вибухових речовин, якщо це порушення створило небезпеку загибелі людей або настання інших тяжких наслідків).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram