ГоловнаПолітика

Створення Антикорупційного суду - важливий сигнал не тільки для МВФ, але і для інвесторів, - думка

Представники бізнесу хочуть, щоб "правила гри" були максимально прозорими і зрозумілими.

Створення Антикорупційного суду - важливий сигнал не тільки для МВФ, але і для інвесторів, - думка
Фото: goodvin.info

Створення в Україні Антикорупційного суду є важливим сигналом не тільки для Міжнародного валютного фонду, а й для іноземних інвесторів. Таку думку висловив власник компанії з управління активами "Альтегріс" Ігор Плохой.

"Я зараз активно займаюся залученням у країну інвестицій з Європейського Союзу і можу з упевненістю сказати, що створення Антикорупційного суду - важливий сигнал не тільки для МВФ, а й для іноземних інвесторів, - упевнений бізнесмен. - Це підтверджує реальні наміри української влади боротися з корупцією".

За його словами, представники бізнесу хочуть, щоб "правила гри" були максимально прозорими і зрозумілими.

"Для бізнесу вкрай важливо, щоб правила гри були максимально прозорими і зрозумілими. Саме тому народним депутатам варто прислухатися до позиції НАБУ про необхідність прийняття додаткових законодавчих актів для запуску роботи Антикорупційного суду", - зазначив підприємець.

Нагадаємо, раніше Ігор Плохой заявив про те, що він став одним з перших, хто для того, щоб бути чесним перед державою, відкрито повідомив про отримання європейського громадянства і подав документи на розгляд Президента про вихід з громадянства України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram