ГоловнаПолітика

СБУ оприлюднила телефонні розмови Без'язикова з бойовиками

У спецслужбі вважають їх підтвердженням підривної діяльності полковника ЗСУ.

СБУ оприлюднила телефонні розмови Без'язикова з бойовиками
Фото: Сергей Нужненко

Служба безпеки України оприлюднила запис телефонних розмов, які підтверджують, як вважають у спецслужбі, підривну діяльність полковника ЗСУ Івана Без'язикова.

"СБУ оприлюднила телефонні розмови, що підтверджують протиправну діяльність колишнього начальника розвідки - начальника розвідувального відділу штабу управління 8 Армійського корпусу сухопутних військ ЗСУ полковника Без'язикова Івана Миколайовича, спрямовану на шкоду суверенітету, територіальної цілісності, недоторканності, обороноздатності та державної безпеки України", - сказано в описі до ролику, опублікованого на каналі СБУ на YouTube.

Нагадаємо, Без'язиков був затриманий за підозрою у співпраці з бойовиками. Начальник розвідки 8-го армійського корпусу Без'язиков потрапив у полон 16 серпня 2014 року в Степанівці Донецької області. За його словами, туди він поїхав за тілами загиблих.

Військового визволили з полону 5 липня 2016 року у результаті спецоперації СБУ.

14 грудня підозрюваний в шпигунстві полковник Без'язиков був заарештований до 8 лютого 2017 року. На суді Без'язиков заявив, що брав участь в інсценуванні бойовиків, оскільки побоювався за своє життя.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram