ГоловнаПолітика

Муженко отримав орден Хмельницького

Начальника Генштабу нагороджено за мужність і професіоналізм.

Муженко отримав орден Хмельницького
Фото: president.gov.ua

Начальника генерального штабу Віктора Муженка нагороджено орденом Богдана Хмельницького.

Нагороду йому вручив президент Петро Порошенко під час урочистостей із нагоди другої річниці визволення Слов'янська і Краматорська від бойовиків "ДНР".

Такі ж нагороди отримали старший лейтенант Максим Володенков, майор Сергій Євтушенко і Анатолій Козел, полковник Олександр Зуєв, капітани Олександр Мосійчук, Денис Півчук, Степан Радчук, Юрій Руденко, Андрій Тімаков і Костянтин Чурсін. Як зазначає прес-служба голови держави, нагороджені військові неодноразово брали участь у боях із бойовиками, "виявляючи при цьому особисту силу волі, вірність військовій присязі, відповідальність і рішучість".

Також президент вручив орден "За мужність" третього ступеня ще кільком військовим і гвардійцям. Ще п'ять військових отримали медалі "За військову службу Україні" та "Захиснику Вітчизни".

Нагадаємо, у вівторок Порошенко приїхав у Слов'янськ, щоб узяти участь у заходах у зв'язку з другою річницею визволення міста від бойовиків. Зокрема, він з'їздив на гору Карачун, де були позиції української армії. Президент розпорядився за два місяці запустити роботу телевежі на цій горі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram