ГоловнаПолітика

Надал: Садовий усіх критикує за спиною

У тернопільського мера зіпсувалися стосунки з львівським колегою.

Надал: Садовий усіх критикує за спиною
Фото: Макс Требухов

У мера Тернополя від во "Свобода" Сергія Надала та його львівського колеги Андрія Садового зіпсувалися стосунки через "безпідставну критику" під час останніх місцевих виборів.

Про це в інтерв'ю LB.ua розповів сам Надал.

"Ми спілкувались. Були хороші стосунки, як робочі, так і особисті. На жаль, на цих виборах вони зіпсувалися, тому що було багато безпідставної критики", - зазначив тернопільський мер.

"Свого часу я вважав, що у мене з ним (Садовим - ред.) дійсно хороші стосунки. Але якось Андрій Іванович приїхав в місто (Тернопіль - ред) і почав за спиною критикувати роботу місцевої влади. Так, ніби у нього у Львові вирішено всі проблеми", - розповів Надал. При цьому він додав, що між міськими головами є певна корпоративна етика, яка полягає в тому, щоб не критикувати один одного за спиною.

"Якщо є бажання, можна поділитися досвідом, допомогти виправити якусь проблему, ситуацію. Але Андрій Іванович дозволяє собі критикувати кого завгодно. В Івано-Франківську місцеву владу назвав злочинною, в інших містах - критикує мерів на камеру", - розповідає Надал.

При цьому він визнав, що у Львові є достатньо напружені стосунки місцевої "Свободи" зі Садовим. Однак з фракцією "Самопомочі" в Тернопільській міськраді, за словами мера, тепер немає ніяких конфліктів.

Детальніше читайте в повному тексті інтерв'ю: "Сергій Надал: «У цьому уряді, як і за Азарова, якщо виникають фінансові проблеми, їх скидають на місцеве самоврядування»".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram