ГоловнаПолітика

У Києві розпочалася переатестація міліціонерів

Ті, хто не захотів проходити тести та співбесіди, назавжди втрачають можливість працювати в поліції.

У Києві розпочалася переатестація міліціонерів
Фото: facebook.com/anton.gerashchenko.7

У середу в Києві почалося тестування співробітників міліції, які хочуть працювати в новій Національній поліції столиці й області.

До середини грудня його повинні пройти більш ніж 12 тис. кандидатів, повідомив у своєму фейсбуці член колегії МВС, нардеп Антон Геращенко.

"Той з колишніх міліціонерів, хто не захотів проходити тести і співбесіди, назавжди втрачає можливість переходу в Національну поліцію. Той, хто був начальником, за підсумками тестів і співбесід може виявитися повною бездарністю. І навпаки, простий опер або слідчий, показавши високий рівень знань і професіоналізму, зможе претендувати на зайняття керівних посад", - наголосив він.

За його даними, найближчим часом також оголосять збір інформації про правопорушення з боку керівних співробітників міліції, щоб їх не перепризначили в Національну поліцію.

Нагадаємо, із 7 листопада 2015 року в Україні замість міліції розпочала роботу Національна поліція.. Правоохоронці нової структури мають можливість використовувати посвідчення, печатки, логотипи й емблеми міліції та Міністерства внутрішніх справ України до 31 грудня 2016 року.

До переатестації їм дозволено носити і використовувати формене обмундирування міліціонерів.

Діючих співробітників міліції призначено "тимчасово виконувачами обов'язків" на посаді у відповідних органах Національної поліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram