ГоловнаПолітика

Медведчук увійшов до гуманітарної підгрупи щодо Донбасу

Прес-служба Президента України про це вважала за краще не згадувати

Медведчук увійшов до гуманітарної підгрупи щодо Донбасу
Фото: EPA/UPG

До складу підгрупи з гуманітарних аспектів Тристоронньої контактної групи щодо Донбасу увійшов Віктор Медведчук, повідомила прес-секретар представника України на переговорах Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

"Як і планувалося раніше, сьогодні відбулася перша зустріч представників ОБСЄ, України та Росії в підгрупах. Так, від України представником у політичній підгрупі став Володимир Горбулін, у групі з питань безпеки - Євген Марчук, з економічних питань - Ігор Веремій, з гуманітарних аспектів (біженці, доставка гуманітарної допомоги, звільнення заручників, розв’язання соціальних проблем) - Ірина Геращенко і Віктор Медведчук. Координаторами підгруп є представники ОБСЄ. У всіх групах сторони досягли консенсусу і домовилися працювати далі", - написала вона у фейсбуці.

Нагадаємо, про призначення у підгрупи Горбуліна, Марчука, Веремія і Геращенко раніше повідомила прес-служба Президента України. Про призначення Медведчука не згадувалося

Медведчук досі був спецпредставником України в групі з гуманітарних питань. Він займався переговорами з обміну полоненими.

Початок роботи підгруп учасники Тристоронньої контактної групи назвали проривом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram