ГоловнаПолітика

Кабмін призначив торгового представника України

Заступником міністра економрозвитку і торгівлі - торговим представником призначено Наталію Нікольську

Кабмін призначив торгового представника України
Фото: Макс Левин

Кабінет Міністрів призначив на посаду заступника міністра економічного розвитку і торгівлі - торгового представника України Наталію Нікольську.

Як повідомляє офіційний сайт уряду, Нікольська - один з найвідоміших українських експертів у галузі зовнішньоторговельних відносин.

На своїй посаді вона відповідатиме за просування експорту товарів і послуг, вихід вітчизняних виробників на нові ринки, а також представлятиме інтереси України у Світовій організації торгівлі.

"Наталія Нікольська здобула освіту у Львівському національному університеті імені Івана Франка і має ступінь магістра європейських студій Europa-Kolleg Hamburg (Німеччина). Вона має унікальний досвід у сфері міжнародної торгівлі, зокрема представляла інтереси українського бізнесу в СОТ, захищала національних і іноземних виробників у рамках торгових розслідувань", - йдеться в повідомленні.

2014 року її визнали фахівцем №1 у сфері міжнародної торгівлі згідно з Ukrainian Law Firms 2014, а також назвали кращим юристом у сфері міжнародної торгівлі згідно з рейтингом Best Lawyers International 2014.

Нагадаємо, радянський емігрант Олександр Боровик, який утік до Європи 1990 року, повернувся в Україну, щоб отримати посаду в Міністерстві економіки України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram