ГоловнаПолітика

У коаліції назвали склад Кабміну

Уряд сформують БПП, НФ і "Батьківщина"

У коаліції назвали склад Кабміну
Фото: www.kmu.gov.ua

Голова фракції Радикальної партії Олег Ляшко оприлюднив список узгоджених коаліцією кандидатур на посади міністрів.

Список він опублікував у "Фейсбуці".

За квотою Блоку Петра Порошенка узгоджено кандидатуру Олександра Квіташвілі на посаду міністра охорони здоров'я, Айвараса Абромавічуса - на посаду міністра економічного розвитку і торгівлі, Наталії Яресько - на посаду міністра фінансів, Сергія Квіта - на посаду міністра освіти і науки, Павла Розенка - на посаду міністра соціальної політики, Володимира Демчишина - на посаду міністра енергетики та вугільної промисловості, Юрія Стеця - на посаду міністра інформаційної політики.

За квотою "Народного фронту" узгоджено кандидатуру В'ячеслава Кириленка на посаду віце-прем'єр-міністра з гуманітарних питань, Арсена Авакова - на посаду міністра внутрішніх справ, Павла Петренка - на посаду міністра юстиції, Людмили Денисової - на посаду міністра Кабінету Міністрів.

Від "Батьківщини" узгоджено Ігоря Жданова на посаду міністра молоді та спорту й Ігоря Шевченка на посаду міністра екології та природних ресурсів.

Нагадаємо, Верховна Рада повинна у вівторок проголосувати за новий склад Кабміну. Розбіжностей у коаліції поки що не усунули щодо голів парламентських комітетів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram