ГоловнаПолітика

Бойовики знову намагалися штурмувати Донецький аеропорт

Загалом російсько-терористичні війська помітно знизили активність

Бойовики знову намагалися штурмувати Донецький аеропорт
Фото: Макс Левин

Увечері 21 жовтня бойовики здійснили дві спроби штурму Донецького аеропорту.

Атаки відбито, об'єкт залишається під контролем українських військових, повідомляє прес-центр антитерористичної операції.

Ніч у Луганській області та на півдні зони АТО, зокрема в Маріуполі, минула спокійно, обстрілів позицій українських підрозділів не зафіксовано.

В інших районах інтенсивність обстрілів позицій сил АТО поменшала.

"Неконтрольовані терористичні збройні формування обстріляли наші позиції в районі населених пунктів Дебальцеве та Авдіївка. Втрат серед українських військовослужбовців немає", - сказано в повідомленні.

Координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук у своєму "Фейсбуці" підтверджує, що за минулу добу російсько-терористичні війська помітно знизили активність.

"Зафіксовано близько 30 обстрілів позицій сил АТО. Основну активність зауважено на Донецькому і Дебальцівському напрямках. Також були дві бойові сутички в районі аеропорту в Донецьку", - зазначив він.

За даними Тимчука, терористи завдавали вогневих ударів по блокпостах і укріпрайонах українських військ поблизу н.п. Авдіївка - 5 обстрілів; в Донецькому аеропорту і н.п. Малоорлівка - по 4 обстріли; біля н.п. Миколаївка - 3.

Також бойовики атакували позиції сил АТО поблизу н.п. Гранітне, Красногорівка, Піски, Тоненьке, Рідкодуб, Некішине, Дебальцеве.

Нагадаємо, у вівторок Президент Петро Порошенко повідомив про чергову домовленість про "режим тиші" на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram