ГоловнаПолітика

Тимошенко: Україна має потенціал для створення найкращої армії в Європі

Лідер "Батьківщини" закликала підлітків-ліцеїстів орієнтуватися на НАТО

Тимошенко: Україна має потенціал для створення найкращої армії в Європі
Фото: president.gov.ua

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко вважає, що Україна має достатній потенціал для створення однієї з кращих армій в Європі.

"Після 23 років розвалу армії майбутні наші офіцери зможуть створити армію за кращими стандартами НАТО. Вони можуть створити армію патріотичну, сильну, яка вже нікому ніколи не дозволить жодної агресії проти рідної країни", - сказала вона під час відвідин луцького ліцею з посиленою військовою фізичною підготовкою. Про це повідомляє прес-служба партії Тимошенко.

Політик очікує, що нове покоління військових буде патріотичним і спиратиметься у своїй діяльності на досвід і рівень НАТО. "Я хотіла б, щоб уже з моменту навчання, виховання наших майбутніх офіцерів, нашого майбутнього війська ми вже орієнтувалися на стандарти колективної безпеки і оборони НАТО. І коли ви будете робити свою справу як офіцери, які будуть основою, силою, стрижнем нашого українського війська, щоб ви твердо знали, що самотніми нам бути не можна", - сказала Тимошенко.

Вона попросила ліцеїстів зробити так, щоб українська армія більше ніколи не була слабкою.

Нагадаємо, в рейтингу найсильніших армій світу за версією Business Insider Украина посіла 21 місце. Найкраща серед європейських армій - британська - на п'ятому місці. Росія посіла друге місце після США.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram