ГоловнаПолітика

Порошенко схвалив оборонні дії маріупольців

Президент просить приготуватися до "підлого порушення" перемир'я

Порошенко схвалив оборонні дії маріупольців
Фото: president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко схвалив дії маріупольців зі зміцнення і оборони міста від можливої атаки російських бойовиків. Про це глава держави сказав сьогодні на прес-конференції в Маріуполі.

"Все, що ви робите сьогодні, дуже потрібно місту і країні. Ми мусимо захистити місто, ми мусимо побудувати фортифікаційні споруди. Мої наради з силовиками присвячені саме цьому: ми мусимо бути готові до підлого порушення режиму припинення вогню", - заявив Порошенко.

Під час зустрічі з колективом Маріупольського металургійного комбінату імені Ілліча Президент подякував працівникам заводу за вклад в обороноздатність країни.

"Ваша праця захистить життя українських солдат. Коли вся Україна продемонструє єдність, ні війна, ні підлі атаки, ні вибори не помешаеют світу", - сказав Порошенко.

"Потужний голос Маріуполя почув зараз весь світ. Весь світ дивився, як місто, громадяни України, забезпечують безпеку. Це місто є і буде українським", - сказав Президент, додавши, що Україна готова допомагати оборонятися.

Президент підкреслив, що Україна захищатиметься не тільки військовими, а й дипломатичними засобами, залучаючи підтримку всього світу. "Ми переможемо, бо з нами правда, Господь. Тому що ми прагнемо до миру і спокою", - сказав Порошенко.

Нагадаємо, сьогодні Президент України відбув з робочою поїздкою до Донецької області. Під час анонсованого прибуття Порошенко в Маріуполь російські бойовики розпочали обстріл блокпостів біля міста.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram