ГоловнаПолітика

Уночі на Донбасі загинув 1 військовослужбовець, 9 поранено

Жорстокі бої точилися в районі Роздольного, Василівки та Староласпи

Уночі на Донбасі загинув 1 військовослужбовець, 9 поранено
Фото: Кузьма Джунь

Унаслідок нічних боїв у низці населених пунктів Донецької обл. загинув 1 український військовослужбовець, ще 9 поранено. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Нацгвардії.

Уночі в районі населених пунктів Роздольне, Василівка і Староласпа точилися жорсткі бої сил Національної гвардії України з підрозділами Збройних сил РФ і терористів. Першу бригаду оперативного призначення обстріляли з артилерії і "Граду". Українські військові відбили три атаки противника.

Як наголошується, атака військових РФ і терористів почалася в районі селища Роздольне поблизу мосту через річку Кальміус.

"До блокпосту під'їхали чотири вантажівки з білими прапорами і написами "Діти", з вантажівок вискочили озброєні люди, які відкрили вогонь по українських військових. Розпочався масштабний запеклий бій", - сказано в повідомленні.

Національній гвардії вдалося відбити атаку, за даними прес-служби, "нападники мають серйозні втрати живої сили і техніки".

Нагадаємо, 1 вересня українські силовики покинули низку населених пунктів, зокрема Курахове, Новотроїцьке і район Савур-Могили.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram