ГоловнаПолітика

Британський міністр оборони звинуватив Путіна у спонсоруванні тероризму

Майкл Феллон не виключає, що Великобританія може вжити подальших заходів проти Росії

Британський міністр оборони звинуватив Путіна у спонсоруванні тероризму
Фото: lenta.ru

Новопризначений міністр оборони Великобританії Майкл Феллон закликав лідера Росії Володимира Путіна "вийти зі східної України". Про це йдеться в статті "The Independent".

Майкл Феллон, якого призначив Девід Кемерон у вівторок, звинуватив Росію у "спонсоруванні тероризму" та підтримці промосковських сепаратистів, яких у свою чергу звинувачують у тому, що збили літак Malaysian Airlines.

"Якщо Росія є головним винуватцем, ми можемо вжити подальших заходів проти неї і дати зрозуміти, що цей вид організованої війни зовсім неприйнятний".

"Це спонсорування тероризму, від якого страждають люди у східній Україні", - додав він.

За його словами, Путін має "відвести свої війська від кордону і припинити втручання", додавши: "Вони мусять піти зі східної України і залишити Україну українцям".

Феллон також зізнається, що раніше Британія не була достатньо ефективною у вирішенні конфлікту в Україні.

Нагадаємо, в Раді національної безпеки і оборони заявляють, що їм невідоме місцезнаходження більшості тіл, знайдених на місці катастрофи малайзійського "Боїнга", який 17 липня збили терористи в Донецькій області. Спостерігачі ОБСЄ в Донецькій області бачили вагони з тілами жертв катастрофи малайзійського Boeing-777, які збираються кудись вивозити.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram