ГоловнаПолітика

За ніч у зоні АТО загинули 7 військових, 33 поранені (оновлено)

Обстріл бойовиками блокпостів АТО вівся з 23.40

За ніч у зоні АТО загинули 7 військових, 33 поранені (оновлено)
Архив
Фото: EPA/UPG

Банди бойовиків продовжують обстрілювати позиції українських військових. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО.

О 23.40 - 00.10 стався мінометний обстріл з боку населеного пункту Теплична в бік населеного пункту Металіст. Напад відбито, втрат немає. Обстріл блокпоста з боку Рубіжного стався о 3.30-3.45. Напад також відбито без втрат. Згодом мінометний обстріл стався в районі населеного пункту Кряківка.

У прес-центрі АТО також повідомили, що під час зачистки населеного пункту Сіверськ на фугасі підірвався 1 військовослужбовець внутрішніх військ. Окрім того, о 00.45-02.00 стався обстріл позицій з БМ-21 "Град". За попередніми даними, вогонь вівся з боку кордону РФ: блокпост в районі Краснодону - поранено 10 військовослужбовців; блокпост населений пункт Нижнє Деревечко - загинув 1, отримали поранення - 3; в районі населеного пункту Дякове - поранення отримали 10.

Також здійснено обстріл з міномета інженерної переправи в районі населеного пункту Кожевня, пропускного пункту Дякове. 1 загинув, 4 поранені.

Раніше керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук повідомляв про 3 загиблих та 23 поранених цієї ночі силовиків.

Нагадаємо, в ніч з 10 на 11 липня внаслідок обстрілу біля Зеленопілля Луганської області загинули 19 військовослужбовців Збройних сил України, ще 93 отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram