ГоловнаПолітика

Порошенко: Україна збільшить обсяги виробництва зброї

Президент запевнив, що армію забезпечать усім - починаючи від бронежилетів і закінчуючи тепловізорами

Порошенко: Україна збільшить обсяги виробництва зброї
Фото: mil.gov.ua

Президент Петро Порошенко заявив, що Україна збільшить обсяги виробництва власної зброї для потреб військовослужбовців.

"Сьогодні мій перший заступник разом з новопризначеним головою "Укроборонпрому", разом з представниками Генерального штабу, заступниками міністра оборони та представниками МВС провели нараду, після чого підготують на моє затвердження зміни в державне оборонне замовлення", - сказав голова держави після зустрічі із силовиками в Слов'янську, повідомила прес-служба Президента.

Він зазначив, що під час формування цього замовлення і виробництва "буде в повному обсязі використано той досвід, який українські Збройні сили, Національна гвардія здобули під час бойових дій на сході".

"Не буде більше витрачання мільярдів народних коштів, коштів платників податків на нікому не потрібні наукові програми, які служили лише елементом розкрадання. Сьогодні українське виробництво буде завантажене системами високоточної зброї, української безпілотниками, всім, чого потребує українська армія - починаючи від бронежилетів і закінчуючи тепловізорами", - зазначив Порошенко.

"Українська армія зможе воювати ефективно, мобільно, професійно", - резюмував голова держави.

Нагадаємо, вчора Порошенко здійснив робочу поїздку у звільнений Слов'янськ і поспілкувався з місцевими жителями та військовослужбовцями.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram