ГоловнаПолітика

Грушевський: я не знайомий ані з Курченком, ані з Коломойським

У групі колишнього "регіонала" вже 32 нардепи

Грушевський: я не знайомий ані з Курченком, ані з Коломойським
Фото: Макс Левин

Групу колишнього "регіонала" Віталія Грушевського підтримують вже 32 нардепи.

Про це заявив сам Грушевський в ексклюзивному коментарі LB.ua.

"На сьогодні в нашій групі вже понад 32 особи", - сказав нардеп, відповідаючи на питання про те, чи буде найближчим часом його міжфракційне об'єднання перетворено на повноцінну депутатську групу. "Я думаю, ми підійдемо до цього питання найближчим часом", - уточнив він.

Грушевський не виключає, що ще до кінця поточної сесії до групи "За мир і стабільність" приєднаються інші народні депутати, які вже вийшли і котрі ще вийдуть з фракції ПР.

Водночас, Грушевський категорично заперечує свій зв'язок з Сергієм Курченком та Ігорем Коломойським. Як відомо, саме їм двом, але більшою мірою - Курченкові, приписують ініціативу створення міжфракційної групи "За мир і стабільність".

"Я не маю жодного відношення до цих людей, не знайомий з ними і ніколи їх не бачив", - запевнив нардеп.

При цьому, як відомо, раніше Грушевський не був особливо видатним депутатом-регіоналом. Широкій громадськості він запам'ятався тим, що 20 лютого, коли під час кривавих подій у Києві, народні депутати спробували зібратися в сесійній залі, щоб переформатувати парламентську більшість, він вийшов на трибуну і закликав не розпочинати роботу доти, "поки в залі нас не буде 450".

"А як я міг бути харизматичним лідером, якщо в країні діяла КПРС", - обурився Грушевський і зазначив, що із першого дня Майдану "закликав парламент зібратися і працювати". Як відомо, сьогодні Грушевський вийшов із фракції ПР. Від початку скликання і до цього моменту, за його логікою, "він був членом КПРС".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram