ГоловнаПолітика

Кличко: ніхто не розганятиме Майдан

Столиця повинна повертатися до мирного життя і починати реформи

Кличко: ніхто не розганятиме Майдан
Фото: EPA/UPG

Майдан у Києві повинен сам визначитися з власним майбутнім. Ніхто не розганятиме активістів.

Про це заявив лідер партії "УДАР" Віталій Кличко, який переміг на виборах мера Києва.

"Майдан повернув демократію в Україні. Мільйони громадян нашої держави, серед яких є сотні тисяч киян, вийшли відстоювати своє майбутнє і майбутнє своєї країни. Я боровся на Майдані з першого дня. Ми не допустили розгону Майдану тоді - не допустимо і сьогодні, хто б які провокації не влаштовував", - цитує Кличка прес-служба партії "УДАР".

"Ми розуміємо, що країна і столиця мають повертатися до мирного життя і починати реформи, яких вимагають люди. Сьогодні Майдан має самовизначитися зі своїм майбутнім", - зазначив він.

Кличко додав, що зараз тим 120 депутатам, яких обрали кияни, ніде працювати, оскільки приміщення Київради зайнято Самообороною Майдану.

Він наголосив, що "ніхто нікого не хоче виставляти на вулицю", і запропонував людям, які зараз у Київраді і потребують житла, інше приміщення, в якому вони зможуть тимчасово розміститися.

Нагадаємо, Віталій Кличко вважає, що барикади і намети на Майдані час прибрати. Проте активісти, які досі перебувають там, не погодилися з ним і повідомили, що збережуть табір.

31 березня на Хрещатику біля Майдану підпалили шини, щоб запобігти розбиранню барикад.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram