ГоловнаПолітика

Партія регіонів звинуватила владу у використанні адмінресурсу

На думку Шуфрича, голова КМДА піариться на міських заходах

Партія регіонів звинуватила владу у використанні адмінресурсу
Фото: partyofregions.ua

Представник влади використовує адмінресурс щоб забезпечити собі перемогу на виборах мера Києва, а також високий відсоток голосів до Київради за "Батьківщину", членом якої є голова КМДА.

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич.

"Замість того, що б рятувати Київ від економічної катастрофи, оббивати двері Мінфіну та добувати для Києва гроші хоча б на зарплати бюджетників, новоспечений голова КМДА піариться на міських заходах за рахунок адмінресурсу. Якби він був чесний зі своїми виборцями, то повинен був піти у відпустку на час виборчої кампанії.

Але ні. Як приклад - його зустріч зі студентами в одному з найкращих університетів Києва та України. Як розповіли нам хлопці, їх зняли посеред пар і змусили йти на зустріч з головою КМДА", - говорить Шуфрич.

За його словами, чесні учасники передвиборних перегонів такі заходи сприймають не інакше як агітацію, а сам градоначальник у своїх інтерв'ю стверджує, що займається "звичайною роботою голови КМДА".

Окрім того Шуфрич нагадав, що одразу після призначення голова КМДА призначив своїх людей практично на всі посади, які контролюють роботу комунальних ЗМІ та управління реклами, а це означає що вони зможуть допомогти забезпечити необхідний відсоток голосів не тільки за кандидата в мери столиці, а й за потрібні політичні сили.

"Киян просто позбавляють права голосу. Виборчі комісії тотально недоукомплектовані, фактично проголосувати зможуть тільки 30 % городян. При цьому йде нахабне, неприкрите використання адмінресурсу. Я закликаю всіх киян, незалежно від політичних переконань прийти на вибори і або віддати свій голос, або забрати бюлетень, інакше він проголосує без вас", - заявив Шуфрич.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram