ГоловнаПолітика

Усе, що показали в Межигір'ї, Янукович орендував

Екс-президентові належить тільки будинок

Усе, що показали в Межигір'ї, Янукович орендував
Фото: Дмитрий Денисов

Екс-президент Віктор Янукович називає себе офіційним власником будинку в Межигір'ї площею 620 кв.м і ділянки під ним площею 1,7 га.

Про це він заявив під час прес-конференції в Ростові-на-Доні.

Усе, що українці побачили в Межигір'ї, не належить йому, стверджує Янукович.

"Я є власником офіційним будинку на 620 кв. там, у Межигір'ї. Я живу в цьому будинку з 1999 року - після того, як на мене був замах у готелі "Національний". Кучма запропонував мені зупинятися там, на закритій території. Після цього було два укази Кучми і указ Ющенка, вони передали мені будинок у вічне користування", - розповів екс-президент.

"Він дуже старий цей будинок. Я почав його ремонтувати. Коли прийшла нова влада, вона почала мене виселяти. Надійшла пропозиція купити будинок. Я продав усе, що мав, і купив будинок і прилеглі до нього 1,7 га землі. І я там жив", - додав він.

"Усе інше не належить мені. Я орендував частину приміщень для того, щоб виконувати функції президента. Усе інше - це картинки. Є реальні власники. Є адвокати, які звертатимуться в міжнародні суди. Бо власник не є українцем", - також заявив Янукович.

Усю розкіш, яку показали українцям у Межигір'ї, він назвав політичним трюком, спрямованим на його дискредитацію. При цьому він додав, що не має жодної власності і грошей за кордоном.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram