ГоловнаПолітика

Клюєв готовий співпрацювати зі слідством

Екс-голова АП заявив про непричетність до трагічних подій

Клюєв готовий співпрацювати зі слідством
Фото: Макс Левин

Екс-голова Адміністрації президента Андрій Клюєв заявив компетентним органам про готовність співпрацювати у розслідуванні подій в Україні, пов'язаних із перешкоджанням протестам.

Про це повідомляє прес-служба Клюєва.

Клюєв стверджує, що його життя і життя членів його родини перебуває під загрозою через, на його думку, брехливі та цілеспрямовано організовані звинувачення у причетності до трагічних подій.

"Я з усією відповідальністю заявляю, що не тільки не причетний до цієї трагедії, а й намагався всіма силами їй перешкоджати. Я також заявляю про свою готовність повноцінно співпрацювати з відповідними компетентними органами для встановлення істини", - сказано в заяві Клюєва.

Клюєв також закликає лідерів Європейського Союзу та міжнародної спільноти стати гарантом об'єктивного, прозорого та неупередженого розслідування подій в Україні, які призвели до людських жертв.

"Важливо уникнути полювання на відьом і ще більшої кількості жертв серед людей. Я закликаю всіх утриматися від прояву екстремістських дій і повернути Україні закон і порядок", - додав екс-чиновник.

За його словами, сьогодні існує загроза сепаратизму, і всі політичні сили мають вжити заходів, щоб зберегти Україну єдиною і неподільною.

Нагадаємо, Клюєва вважають одним із організаторів розгону Євромайдану у ніч на 30 листопада і подальшого застосування сили проти протестувальників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram