ГоловнаПолітика

Якщо потрібна ще одна "Небесна сотня" - ми знову готові померти, - сотник

Олександр Воробйов своїм виступом підірвав кулуари Верховної Ради

Якщо потрібна ще одна "Небесна сотня" - ми знову готові померти, - сотник
Александр Воробьев под стенами парламента
Фото: Макс Левин

Сьогодні Третя сотня Майдану пікетувала Верховну Раду, вимагаючи пояснень, чому всі рішення в парламенті ухвалюють без участі Майдану і чому продовжує засідати старий склад депутатів, а представникам Майдану доступу в Раду немає.

Комендант Майдану і нардеп Андрій Парубій вийшов до людей і дещо загасив градус емоцій.

Але після цього в кулуарах Ради з'явився заступник одного з комендантів Майдану Олександр Воробйов, який виголосив справжній спіч.

"Арешти начальників міліції, прокуратури та СБУ - що заважає заарештувати покидька?!" - при всіх запитував він у Парубія. Активіст висловився про корупцію в парламентських фракціях при розподілі міністерських та інших посад.

Воробйова обурила бездіяльність щодо деяких одіозних особистостей: "Кернес і Могильов відправляли тітушок на Київ, які вбивали людей, і все у них нормально. Повернулися в країну головні рейдери Корбан і Філатов, що розповідають, як вони постраждали від влади. Розповідають, які вони герої. Та вони хоч знають, де Майдан знаходиться!?"

Зазначимо, що Воробйова, який є помічником народного депутата від " УДАРу" Сергія Аверченка, не змогли заспокоїти ні Парубій, ні Віталій Кличко, ані сам Аверченко .

"Я сам з Дніпропетровська, і весь час на Майдані. Ми хочемо щастя для всієї країни. Повторюю - для всієї. І я вас запевняю: якщо потрібна ще одна Небесна сотня - ми знову готові помирати!" - резюмував заступник коменданта.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram