ГоловнаПолітика

Єфремов: мені не соромно

"Регіонал" відмовився коментувати мовчання президента

Єфремов: мені не соромно
Фото: Макс Левин

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов відмовився коментувати позицію президента Віктора Януковича щодо подій, які відбуваються сьогодні в Києві.

Як повідомляє кореспондент LB.ua, "регіонал" вийшов у прес-пойнт до журналістів, щоб зробити заяву.

"Так звані мирні демонстранти, озброєні битами, льодорубами, намагалися захопити будівлі в центральному кварталі, коли міліція спробувала перешкоджати, люди почали підпалювати будинки та під'їзди. Коли до них вийшов чоловік і говорив, що в офісі - жінки. Давайте ми їх хоч виведемо. Його за це просто вбили", - заявив Єфремов.

Щодо цього він додав: "Якщо опозиція думає, що уникне відповідальності за все, що відбувається: адже саме вони закликали людей їхати до Києва, братися за зброю, - вони помиляються, відповідальності не уникнуть".

"Ті радикальні елементи, які йшли в колонах із мирними демонстрантами, мали при собі зброю", - резюмував Єфремов. Сказавши це, він розвернувся, даючи зрозуміти, що відповідати на запитання журналістів не має наміру.

"Що думає президент з приводу ситуації, що склалася, чому він мовчить?" - на це запитання LB.ua Єфремов волів не відповідати, мовчки продовжуючи йти.

"Вам не соромно?" - було наступне питання.

"Ні", - твердо відрізав голова фракції ПР, утікаючи з-поперед очей журналістів.

Нагадаємо, що, незважаючи на три офіційні смерті, сотні постраждалих і жорстоко побитих у центрі Києва людей, президент України досі не зробив жодної заяви.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram