ГоловнаПолітика

Справу Маркова хочуть передати до суду іншої області

Раніше суд залишив екс-депутата під вартою до 13 березня

Справу Маркова хочуть передати до суду іншої області

Голова Апеляційного суду Одеської області Анатолій Луняченко подав до Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ клопотання про перенесення з Одеси справи колишнього народного депутата Ігоря Маркова.

Про це повідомляє прес-служба політика.

Розгляд цього клопотання призначено на 14 лютого, на 10:00 у Вищому спеціалізованому суді на вулиці Пилипа Орлика, 4а в Києві.

Нагадаємо, 10 лютого, Приморський районний суд Одеси почав розглядати кримінальне провадження щодо колишнього народного депутата Маркова.

Суд продовжив термін перебування під вартою екс-народного депутата Ігоря Маркова до 13 березня 2014 року. Таке рішення ухвалив суддя Олексій Капля під час попереднього судового засідання. Також суд ухвалив рішення продовжити попереднє засідання у справі 17 березня.

Нагадаємо, Маркова затримали в Одесі 22 жовтня і доставили до Києва, де 23 жовтня Печерський суд помістив його під варту терміном на два місяці.

Марков затриманий за підозрою в організації побиття і безпосередній участі в самому побитті учасників мітингу в Одесі в 2007 році, коли біля Одеської обладміністрації відбувалися пікети проти встановлення в місті пам'ятника Катерині ІІ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram