ГоловнаПолітика

Янукович: Опозиція далі нагнітає ситуацію в Україні

Влада виконала всі зобов'язання, які взяла на себе, нагадав президент

Янукович: Опозиція далі нагнітає ситуацію в Україні
Фото: www.president.gov.ua

Президент України Віктор Янукович зазначає, що опозиція далі нагнітає ситуацію в країні.

Про це йдеться в його зверненні до громадян України, повідомляє прес-служба глави держави.

"Опозиція продовжує нагнітати ситуацію, закликає людей стояти на морозі заради політичних амбіцій кількох лідерів. Я думаю, що це неправильно. Переконаний, ми повинні зрозуміти - немає майбутнього у держави і народу, якщо політичні інтереси окремих груп поставлені вище від існування самої України", - зазначив Янукович.

"У процесі переговорів про мирне врегулювання протистояння ми досягли конкретних домовленостей з представниками опозиції. Всі зобов'язання, які влада взяла на себе, ми виконали. Зокрема парламент прийняв закон про амністію, який гарантує учасникам протестів свободу і звільнення осіб, яких затримали під час конфліктів", - зазначив президент.

Окрім того, президент закликав громадян до спокою.

"Я ще раз прошу і звертаюся до людей, звичайних громадян, моїх співвітчизників: зробімо все заради миру і спокою, заради нормального життя країни. Зі свого боку я з великим розумінням і симпатією буду ставитися до потреб і прагнень людей, враховуючи ті помилки, які бувають у кожної влади", - зазначив Янукович.

Нагадаємо, Верховна Рада ухвалила Закон "Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування і покарання з приводу подій , які мали місце під час проведення мирних зібрань" №4021-3.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram