ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Кличко заперечує зв'язки з Фірташем і Коломойським

Лідер партії "УДАР" упевнений, що бруд до нього не прилипає.

Кличко заперечує зв'язки з Фірташем і Коломойським
Фото: klichko.org

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко відкинув звинувачення у зв'язках з українськими олігархами, зокрема Дмитром Фірташем та Ігорем Коломойським.

Заява прозвучала в понеділок під час телепрограми "Один на один" із Савіком Шустером на "Першому Національному", повідомляє "Интерфакс-Украина".

"Кажуть, що Віталій Кличко - чийсь проект. Я ніколи не продавався і продаватися не буду. Якщо Віталій Кличко - проект, то тільки проект моїх батьків. У політичному сенсі я не маю жодних відносин із переліченими олігархами, і сьогодні в передвиборній риториці робиться все, щоб облити опонента брудом. Повірте, я дізнаюся про себе стільки нового під час виборчої кампанії. Але не прилипає, не прилипає", - заявив Кличко.

При цьому він поскаржився, що чорний піар проти нього використовують і партнери по опозиції. "Партнери по опозиції обливають нас, заявляючи, що ми є тим чи іншим проектом, використовують "чорні" технології, зривають агітпродукцію. Я не буду скаржитися, але ті дії, які відбуваються, не відповідають тим домовленостям, які було здійснено, - заявив Кличко. - Попри це, ми не хочемо вплутуватися в цю боротьбу, тому що розуміємо і намагаємося пояснити, що взаємна боротьба буде тільки грати на руку нашому спільному опонентові - партії влади".

Кличко також заявив, що його не запрошували для розмов в Адміністрацію Президента і не робили жодних пропозицій. "Тому що вони знають, що робити пропозицію Кличкові немає сенсу. Я негативно ставлюся до сьогоднішньої влади і про це неодноразово заявляв", - наголосив він.

Нагадаємо, Об'єднана опозиція не раз ставила під сумнів самостійність Кличка. Востаннє це зробив Сергій Соболєв, який, коментуючи переговори про єдиних мажоритарників, заявив: якщо вони не увінчаються успіхом, то "УДАРу" поставили завдання тягнути час.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram