ГоловнаПолітика

"Регіонал" не пам'ятає, як перешкоджав роботі журналістів

Васильєв заявив, що вже багато років у політиці і з "глибокою повагою ставиться до журналістів".

"Регіонал" не пам'ятає, як перешкоджав роботі журналістів
Александр Васильев
Фото: Стоп-кадр с видеоролика

"Регіонал" Олександр Васильєв заявив, що не погрожував журналістам телеканалу "Капрі" під час своєї зустрічі з виборцями в Красногорівці.

Про це він сказав, представнику Комітету виборців України після зустрічі з викладачами Селидівського гірничого технікуму, повідомляє "Остров" із посланням на телеканал.

Васильєв заявив, що вже багато років у політиці і з "глибокою повагою ставиться до журналістів".

"У мене абсолютно немає ніяких претензій і питань до журналістів. Я з глибокою повагою ставлюся до журналістів, але треба мати якесь..., розумієте? Чому ми повинні загрожувати? Вони такі ж люди, такі ж виборці. Це не наш стиль", - заявив нардеп.

"Але коли ви приїжджаєте на зустріч із виборцями, де зібралися у дворі люди - більш ніж 150-200 осіб... І коли я перебуваю серед них, а перед моїм обличчям упритул ставлять камеру, то що я можу сказати... Я повинен із людьми говорити, а ви мене закрили всією камерою", - сказав він

"Тому я сказав: "Приберіть камеру. Будь ласка, приберіть камеру звідси". Інших питань у мене немає", - додав Васильєв.

Нагадаємо, раніше Донецька облорганізація Комітету виборців України поширила посилання на відеозапис, на якому видно, що Олександр Васильєв грубо перешкоджав журналістам у виконанні їхніх професійних обов'язків.

"Чуєш, прибери цю камеру звідси. Коли я кажу - прибирай! А то я її викину он туди ... Чуєш? Прибирай ... ", - звернувся Васильєв до журналістів Красноармійського телеканалу "Капрі", які були присутні на його зустрічі з виборцями в м. Красногорівка.

Як відомо, Олександр Васильєв є братом колишнього Генерального прокурора України Геннадія Васильєва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram