ГоловнаПолітика

Янукович: влада ретельно стежить за справою Гонгадзе

Про словами Президента, влада зацікавлена в тому, щоб розслідування вбивства журналіста було позбавлено тиску.

Янукович: влада ретельно стежить за справою Гонгадзе
Фото: www.president.gov.ua

Влада ретельно стежить за дотриманням закону в судовому процесі у справі про вбивство журналіста Георгія Гонґадзе.

Про це Президент України Віктор Янукович сказав під час відкриття 64-го Всесвітнього газетного конгресу та 19-го Всесвітнього форуму редакторів, які проходять у Києві, повідомили в прес-службі глави держави.

"Українська влада, як я неодноразово наголошував, зацікавлена в тому, щоб цю справу було звільнено від будь-якого тиску, що буде гарантувати остаточне законне рішення", - сказав Янукович.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва до 4 вересня відклав слухання справи про звинувачення екс-начальника департаменту зовнішнього спостереження МВС України Олексія Пукача у вбивстві Гонґадзе.

Генеральна прокуратура України 31 березня 2011 року затвердила обвинувальний висновок і передала до Печерського райсуду Києва для розгляду по суті кримінальну справу Пукача. Досудовим слідством встановлено, що обвинувачений у травні-вересні 2000 року перевищив свої службові повноваження щодо громадського діяча Олексія Подольського та журналіста Гонґадзе та 17 вересня 2000 року умисно вчинив убивство останнього.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram