>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Євтушенко: "Не раджу Безусу зараз переходити в "Динамо"

Керманич "Ворскли" Вадим Євтушенко роз'яснив, чи залишаться лідери його команди в Полтаві.

Євтушенко: "Не раджу Безусу зараз переходити в "Динамо"
Фото: sport.ua

- Селіним цікавилися київське і московське "Динамо". Наскільки я знаю, росіяни вже відмовилися від ідеї придбання цього захисника, а ось представники київського клубу на стадії переговорів. Мені, звичайно, хочеться, щоб футболісти такого рівня, як Селін, нікуди не переходили і залишалися у "Ворсклі", але я прекрасно розумію, що коли виконавець отримує гарну пропозицію від одного з грандів, його доволі складно утримати.

- Тобто Євген Селін невдовзі може перейти в київське "Динамо"?

- Так, цей варіант цілком реальний.

- Були чутки, ніби Олексієм Куриловим цікавиться донецький "Шахтар", а от Роман Безус в одному з інтерв'ю розповідав, що веде перемовини з кількома клубами. Ці футболісти залишаються у "Ворсклі"?

- Про Курилова нічого сказати не можу. Щодо Романа Безуса - ним також цікавиться київське "Динамо", але я не радив би Ромі міняти зараз клуб. Йому слід добре подумати, оскільки в "Динамо" на позиції, де він грає, дуже кваліфіковані виконавці. Тим паче, вже й нові обличчя з'явилися цього літа, відповідно, Безусові буде складно пробитися в основу. Думаю, він усе-таки залишиться у "Ворсклі".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram