ГоловнаПолітика

Об'єднана опозиція обговорила з Коморовським вибори до ВР

Яценюк подякував президентові Польщі за підтримку.

Об'єднана опозиція обговорила з Коморовським вибори до ВР
Фото: svoboda.ictv.ua

Об'єднана опозиція подякувала президентові Польщі Броніславу Коморовському за підтримку розвитку демократії в Україні.

Про це журналістам після зустрічі представників опозиції з Коморовським сказав лідер партії "Фронт Змін" Арсеній Яценюк.

"Те, що сьогодні польський президент зустрівся з опозицією, є свідченням того, що Європейський союз підтримує демократію в Україні, підтримує опозицію. І дуже важливо, що наші європейські партнери ведуть діалог не тільки з діючим Президентом Віктором Януковичем, але і з тим, хто представляє демократичні сили в Україні, з тим, хто представляє українську опозицію", - сказав він.

За словами Яценюка, на зустрічі з Коморовським обговорювалися питання європейської інтеграції України, політичних переслідувань усередині країни, а також перспективи парламентських виборів, які відбудуться в жовтні.

"Ми чітко визначили, що для нас пріоритет номер один - це чесні вибори. Бо якщо вибори будуть чесними, то демократи, звичайно ж, виграють цю виборчу кампанію, а Україна підпише і угоду про зону вільної торгівлі з ЄС, і зупинить політичні переслідування, змінить якість країни", - додав Яценюк.

Нагадаємо, сьогодні перед фінальним матчем Євро-2012 глава Польської держави, який прибув в Україну, провів зустріч з представниками Об'єднаної опозиції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram