ГоловнаПолітика

Карпачова в Криму пише книгу

Омбудсмен готова шокувати світ сенсаціями.

Карпачова в Криму пише книгу
Фото: www.segodnya.ua

Колишня Уповноважена ВР з прав людини Ніна Карпачова взялася за літературну творчість на історичній баьтківщині в Криму, повідомляє "Сегодня".

"Закінчила рукопис першого тому тритомника, присвяченого проблемам прав людини в Україні, серед яких багато сенсаційних історій, про які час дізнатися всім", - сказала нам екс-омбудсмен.

Також Карпачова зазначила, що межі країни не залишала і намірів таких не мала.

"Отримавши інформацію пр застосування до Тимошенко фізичної сили, я зробила те, що мала зробити, - попросила відреагувати ГПУ", - зазначила екс-омбудсмен.

Прес-секретар генпрокурора Маргарита Велькова підтвердила нам, що жодних процесуальних рішень щодо Карпачової не робилося, а матеріали перевірки з прокуратури Києва передано до Харківської обласної прокуратури.

Нагадаємо, раніше нардеп від БЮТ Сергій Соболєв заявив про те, що екс-омбудсмен Ніна Карпачова залишила межі України через тиск Генпрокуратури.

Пізніше, колишній радник Карпачової Ігор Слісаренко спростував цю інформацію і заявив, що Ніна Карпачова не переховується від переслідування української прокуратури, як стверджують опозиціонери, а перебуває на відпочинку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram