ГоловнаПолітика

Тейшейра не просив про зустріч із Тимошенко

Повідомлення розмістила прес-служба "Батьківщини".

Тейшейра не просив про зустріч із Тимошенко
Фото: http://fakty.ictv.ua

Керівник представництва Європейського Союзу в Україні Жозе Мануел Пінту Тейшейра не звертався до керівництва Державної пенітенціарної служби України або до керівництва Качанівської колонії з проханням про побачення з екс-прем'єром Юлією Тимошенко.

Про це йдеться на сайті Держпенітенціарної служби.

"Жозе Мануел Пінту Тейшейра останнім часом до керівництва Держпенітенціарної служби або до керівництва Качанівської виправної колонії з проханням про зустріч із Тимошенко не звертався. Додатково інформуємо, що від новопризначеного голови представництва ЄС в Україні пана Яна Томбінського звернень із проханням про зустріч з Тимошенко також не надходило", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомляли, що у вівторок у центральну клінічну лікарню №5 "Укрзалізниці", де проходить лікування Тимошенко, прибула її тітка Антоніна Ульяхіна. "Керівництвом закладу їй було надано дозвіл на побачення з Тимошенко", - наголошено в повідомленні.

Нагадаємо, раніше сайт Тимошенко повідомляв, що екс-прем'єр висловила подяку і згоду на пропозицію Тейшейри відвідати її в установі пенітенціарної служби або в лікарні Харкова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram