ГоловнаПолітика

Тимошенко розповіла співдоповідачам ПАРЄ про лікування

Зустріч тривала близько 3 годин.

Тимошенко розповіла співдоповідачам ПАРЄ про лікування
Фото: www.lrp.lt

Співдоповідачі моніториногового комітету Парламентської асамблеї Ради Європи Майліс Репс (депутат від Естонії) і Марієтта де Пурбе-Лундін (депутат від Швеції) зустрілися з колишнім прем'єр-міністром, лідером партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Юлією Тимошенко в Центральній клінічній лікарні "Укрзалізниці".

Про це вони повідомили журналістів.

Репс зазначила, що зустріч тривала близько 3 годин.

"Під час нашої зустрічі ми говорили про ті речі, які хотіла нам розповісти Тимошенко: про умови її лікування, про її ув'язнення і, звичайно ж, питання, пов'язані з її станом здоров'я", - зазначила Репс.

Відповідаючи на питання журналістів, Пурбе-Лундін сказала, що безпосередньо після зустрічі вони не готові до того, щоб робити які-небудь заяви і заявила про те, що завтра у Києві відбудеться прес-конференція, де вони розкажуть про свій візит.

У свою чергу Репс зазначила, що багато чого, про що вони говорили з Тимошенко, було приватного характеру.

"Ми хотіли б, щоб таким воно і залишилося", - сказала вона.

На питання журналістів про самопочуття і настрій Тимошенко Репс відповіла, що Тимошенко звикла до стресів, оскільки вона - сильна жінка і балотувалася в Президенти.

Як повідомляло агентство, раніше Європейський Союз висловив думку, що умовою прозорості виборів парламенту і їх відповідності міжнародним стандартам є участь у них усіх опозиційних лідерів.

Останній візит Репс і Пурбе-Лундін в Україну відбувся 27-29 березня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram