ГоловнаПолітика

На Київщині почали голодувати за Тимошенко

У "Батьківщині" вважають акцію початком всеукраїнського протесту.

На Київщині почали голодувати за Тимошенко
Фото: Дмитрий Неймырок/most-kharkov.info

Вчора 15 активістів "Батьківщини" в трьох містах Київської області - Білій Церкві, Броварах та Борисполі - розпочали голодування на підтримку екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини" з посиланням на народного депутата, голови Київської обласної організації партії Костянтина Бондарєва.

За його словами, майже щодня до нього звертаються люди, які хочуть долучитися до акції протесту проти свавілля режиму Януковича.

"Якщо сита та відгодована влада думає, що люди поголодують і розійдуться, то вона помиляється. Це початок всеукраїнського протесту проти насильства, нахабства та вседозволеності окупаційного режиму Януковича", - заявив Бондарєв.

Раніше, 27 травня, п'ять мешканців Броварського району оголосили голодування та встановили намет навпроти районної державної адміністрації на Площі Свободи. 3 травня голодувати почали в Білій Церкві на площі Тараса Шевченка.

Нагадаємо, 4 травня в Кривому Розі (Дніпропетровська область) 55 членів Криворізької міської організації партії "Батьківщина" розпочали "домашнє" голодування.

Раніше повідомляли, що в Україні з солідарності з Тимошенко голодують понад 50 громадян. Крім того, колишній сенатор Чехії від Партії громадянських демократів Властіміл Сегнал почав голодування на знак солідарності з екс-прем'єром України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram