ГоловнаПолітика

Стецьків хоче знати прізвища майбутніх міністрів від опозиції

Нунсівець розписав план перемоги для опозиції.

Стецьків хоче знати прізвища майбутніх міністрів від опозиції
Фото: zarvanytsya.org.ua

Рейтинг опозиції не зростав, тому що вона була роз'єднана.

Про це сказав народний депутат від фракції "НУ-НС" Тарас Стецьків.

"Зараз об'єднання - це перший пункт перемоги на виборах. Другий - треба запропонувати суспільству ідейно-політичну програму змін у країні європейського цивілізаційного вибору. Я був керівником робочої групи, яка її розробила. Її мають оприлюднити", - зазначив нардеп.

Третій пункт, за словами Стецьківа, - в списках мають бути гідні люди.

"Якщо туди потрапить колишній "директор парламенту" Олександр Волков, то про що говорити? Тоді люди не підуть голосувати ні за владу, ні за опозицію. Четвертий - наявність власного складу уряду. Громадськість під час виборчої кампанії має дізнатися, кого опозиція запропонує прем'єром у разі перемоги, кого - міністрами. Потім понесе Януковичу цей список і скаже: "Винось на призначення". Якщо не зробить, розпочнеться "бійка". Ми відправляємо Азарова у відставку і не голосуємо за жодного іншого прем'єра, крім нашого. Тоді або Янукович нас, або ми його", - зазначив нунсівець.

На думку Стецьківа, п'ятий пункт - глибока віра в перемогу, правоту своєї справи.

"Повинна бути впевненість, що ми дійсно хочемо це зробити. Коли Саакашвілі формував команду, вони публічно поклялися і розповіли, що робитимуть із своєю країною. Тому до них є довіра", - наголосив нардеп.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram