ГоловнаПолітика

ПР: Карпачова відпрацьовує місце в списку опозиції

Єфремов хоче якнайшвидше взяти з Лутковської присягу.

ПР: Карпачова відпрацьовує місце в списку опозиції
Фото: Макс Левин

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає, що омбудсману з повноваженнями, які вже скінчилися, Ніні Карпачовій опозиція запропонувала місце у виборчому списку.

Про це він заявив під час брифінгу.

"Ті заяви, які робляться зі сторони омбудсмана, який практично втратив свою посаду, особисто мене насторожують. Я не виключаю, що завтра опозиція запропонує місце в списках, і завтра ми почуємо зовсім інші тональні звуки з іншої сторони. Але суспільству доведеться розбиратися, наскільки вони справжні, тому що відпрацьовуватимуться не реалії нашої держави, а місце в списку", - вважає "регіонал".

На його думку, новому омбудсману Валерії Лутковській треба якомога швидше скласти присягу.

Нагадаємо, раніше Карпачова оприлюднила заяву, де вказується, що за її дорученням 24 квітня представник омбудсмана відвідав без попередження Юлію Тимошенко і нібито встановив наявність тілесних ушкоджень у Тимошенко.

Карпачова вимагала від генерального прокурора порушити кримінальну справу щодо поводження з Тимошенко під час її конвоювання з колонії.

Навесні 2006 року Карппачова пройшла до парламенту під №2 списку Партії регіонів, однак незабаром залишила ним бути через роботу на посаді омбудсмана.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram