ГоловнаПолітика

У ПР визнали артистизм Власенка

Бондик незадоволений семантичними суперечками в суді.

У ПР визнали артистизм Власенка
Валерий Бондик
Фото: http://obozrevatel.com

Адвокат Юлії Тимошенко Сергій Власенко намагається затягнути судовий процес у справі ЄЕСУ, - заявив нардеп від Партії регіонів Валерій Бондик.

Про це повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Захист Ю. Тимошенко відверто намагається затягнути цей судовий процес. С. Власенко починає суперечки з суддею з будь-якого приводу, дискусія йде навіть про термінологію. Наприклад, з боку захисту була ремарка щодо поєднання слів "український народ". Більше того, суперечка зайшла про семантику цього словосполучення. Про що тут можна ще говорити?" - повідомив політик.

На його переконання, суддя дуже чітко й грамотно веде процес. Наприклад, як і належить, він оголосив прокурорів. Але захист наполягає на тому, щоб імена та по батькові представників держобвинувачення були оголошені ще раз. Хіба це об'єктивна поведінка захисту?"- обурився депутат.

Власенко ставив питання головуючому тоді, коли регламентом вони взагалі не були передбачені, і таким чином отримав від судді перше попередження, - відзначив він.

За словами Бондика, якщо адвокат колишнього прем'єра дійсно хвилюється за свою підзахисну, він не повинен затягувати судовий процес. "Цілком очевидно, що захист Ю. Тимошенко намагається організувати чергове шоу для преси та іноземців", - додав парламентарій.

Він також сказав, що до сьогоднішнього дня з етичних міркувань намагався не коментувати дії захисників екс-прем'єра, своїх колег-адвокатів. "Але сьогодні в діях С. Власенко я відзначив для себе відвертий артистизм. Очевидно, це тактика, яку він обрав", - констатував Валерій Бондик.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram