ГоловнаПолітика

​Влада не знайшла жодного працівника СБУ для дискредитації Турчинова

Прес-конференція «ветеранів-спецназівців» із дискредитації Олександра Турчинова провалилася.

​Влада не знайшла жодного працівника СБУ для дискредитації Турчинова
Фото: http://svit24.net/

Про це повідомляє прес-служба партії «Батьківщина».

Обидвоє учасників прес-конференції виявилися колишніми міліціонерами, які не мали жодного стосунку ні до СБУ, ні до черги працівників відомства на отримання квартир.

«Активність у справі дискредитації Олександра Турчинова вони пояснили просто: їхні товариші та друзі з СБУ звернулися до них зі скаргами», – заявили в «Батьківщині».

Отже, влада не знайшла для дискредитації О. Турчинова жодного працівника СБУ, який працював би з ним у період  головування у відомстві.


«Навіть тим небагатьом журналістам, які були на прес-конференції, стало зрозуміло:  влада безвідповідально підійшла до виконання завдання щодо цькування лідерів опозиції. З такими спікерами, які не можуть пояснити ні суті своїх претензій, ні їх зв'язку з Турчиновим, справи не зшиєш навіть білими нитками», – заявили в партії.

«По понятіям», ці люди повинні повернути владі кошти, що їх витратили на рекламні матеріали в газеті «Сегодня» і оренду залу для прес-конференції, адже із завданням вони не впоралися», – йдеться в заяві.

«Однак для Генпрокуратури такі загальні звинувачення є достатніми для того, щоб розпочати перевірку діяльності опозиціонера», – констатували в «Батьківщині».

Нагадаємо, Генпрокуратура вважає ймовірною порушення кримінальної справи проти Турчинова за підозрою в підкупі журналіста. У період перебування О. Турчинова на посаді голови СБУ - з 4 лютого по 8 вересня 2005 року - журналістові було виділено квартиру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram