ГоловнаЕкономікаДержава

Міклош: інвестори очікують підсумку виборів в Україні

Іноземці побоюються згортання реформ після виборів.

Міклош: інвестори очікують підсумку виборів в Україні
Иван Миклош
Фото: Макс Левин

Україна може вийти на шлях сталого економічного зростання до 2021 року, якщо реформи продовжаться, вважає Іван Міклош, голова Стратегічної групи радників з підтримки реформ в Україні (SAGSUR). Про це він сказав на десятому Національному експертному форумі в Одесі, організованому Інститутом Горшеніна. Генеральний інфопартнер форуму - сайт LB.ua.

"Зараз інвестори чекають на результат виборів в Україні. Вони побоюються, що після виборів реформи будуть згорнуті. Але я сподіваюся, що реформи продовжаться. І тоді, з урахуванням електорального циклу, Україна вийде на шлях сталого економічного зростання до 2021 року", - сказав Міклош. Масштабну приватизацію і земельну реформу він назвав найбільш ефективними механізмами для залучення іноземних інвестицій.

Іван Міклош - голова Стратегічної групи радників з підтримки реформ в Україні (SAGSUR), архітектор успішних системних реформ у Словаччині. Був заступником прем'єр-міністра і міністром фінансів Словаччини (2002-2006, 2010-2012), заступником прем'єр-міністра з питань економіки (1998-2002) і міністром з питань приватизації (1991-1992). З 2006 по 2010 і з 2012 по 2016 рік був членом парламенту Словаччини. У 2016 році на LB.ua виходило інтерв'ю з Іваном Міклошем.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram