ГоловнаЕкономікаФінанси

E-Dinar Coin прирівняли до фіатних грошей

E-Dinar Coin прирівняли до фіатних грошей

Товариство з обмеженою відповідальністю «ЕДИНАРКОЙН» довело в суді, що E-Dinar Coin є офіційним платіжним засобом. Криптовалюту не обкладають податками і зборами з боку держави та інших регуляторів, і вона дає можливість проводити транзакції в системі і працювати зі світовими криптобіржами.

У Харківському апеляційному адміністративному суді ТОВ «Единаркойн» вдалося довести, що всі операції, які проводять з E-Dinar Coin, можуть бути прирівняні до операцій зі звичайними грошима, а отже, криптовалюта повинна вважатися такою самою валютою, як і долар, рубль чи гривня.

Легалізацію E-Dinar Coin представники компанії вважають своєю перемогою і готують наступний судовий позов. У планах компанії - оскаржити монополію американської корпорації Apple, яка передбачає реалізацію гаманців тільки п'яти криптовалют на AppMarket. Компанія E-Dinar Coin готова відстоювати свої права на виведення криптовалюти на платформу. Це допоможе забезпечити кожному учаснику E-Dinar Coin можливість просунутого користування децентралізованою системою і криптовалютою за допомогою сучасних технологій - мобільних додатків.

За всієї законності криптовалюта є об'єктом підвищеного інтересу правоохоронних, податкових і правових органів, які націлені на отримання більшого контролю над монетами, на встановлення жорсткого нагляду й обкладання податками криптовалюти, здатної замінити паперові гроші, які емітуються центральними банками-регуляторами і схильні до волатильності.

E-Dinar Coin функціонує на системі за технологією blockchain і використовує алгоритм майнінгу на основі delegated proof-of-stake (найнадійніший метод розподілу даних). Обсяг емісії має такий масштаб, що його буде достатньо для забезпечення всіх охочих коштами для взаємних розрахунків: швидко, анонімно, незважаючи на кордони й адміністративні обмеження. E-Dinar Coin націлена на розвиток технології blockchain, розробку нових універсальних проектів збереження довкілля та поліпшення якості життя кожної людини на землі.

Сучасні гроші більше не забезпечені реальними активами і можуть втратити свою купівельну спроможність і спровокувати подальшу гіперінфляцію. Криптовалюта є єдиним надійним виходом із цієї нестабільної ситуації, яка негативно впливає на глобальну фінансову систему.

Рішення суду про легалізацію криптовалюти E-Dinar Coin є за посиланнями:

http://bit.ly/2iacVA7 ,

http://bit.ly/2isY2Xk .

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram