ГоловнаЕкономікаФінанси

ПриватБанк вийшов на нормальний режим роботи з корпоративними платежами

20 грудня банк опрацював понад 775 тисяч платежів.

ПриватБанк вийшов на нормальний режим роботи з корпоративними платежами
Фото: superstas.com

Націоналізований ПриватБанк здійснює всі операції з рахунками юридичних осіб, суб'єктів господарської діяльності у звичайному режимі, без обмежень, повідомила прес-служба банку.

20 грудня ПриватБанк опрацював понад 775 тисяч платежів юридичних осіб, підприємців і суб'єктів господарювання. Платежі корпоративних клієнтів і підприємців здійснювалися до 22:00 з урахуванням продовження операційного дня системи електронних платежів НБУ. При цьому Державна фіскальна служба України повідомила, що не штрафуватиме платників податків - клієнтів ПриватБанку через можливі порушення терміну перерахування податкових зобов'язань у бюджети в період 19-20 грудня 2016 року.

"21 грудня всі операції з рахунками юридичних осіб - суб'єктів господарської діяльності здійснюються ПриватБанком у звичайному режимі, без обмежень. Також у звичайному режимі банк обслуговує фізичних осіб - мережа відділень і терміналів самообслуговування банку приймають платежі без обмежень, банкоматна мережа ПриватБанку завантажена готівкою, збої в роботі банкоматів через технічні причини не перевищують 7% від загальної кількості працюючих АТМ", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, 18 грудня найбільший банк України ПриватБанк перейшов у власність держави. Уряд пообіцяв, що у зв'язку з націоналізацією ПриватБанку жодних обмежень, окрім припинення на добу корпоративних платежів, не введуть. Щоправда, корпоративні платежі розблокували на кілька годин пізніше, ніж було обіцяно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram